Ново

Калифорнија има голем проблем со бездомниците

Голем број на бездомници живеат долж реката Санта Ана во Калифорнија. Повеќето од нив живеат во импровизирани шатори и засолништа. Еден точкољубец го снимил ова 10 минутно видео за да посочи на големиот проблем што го има Калифорнија.

Не можеш да излажеш мајка

Момак нарачал бонг за марихуана преку интернет, ама за негова несреќа, пратката стигнала кога мајка му била дома и сега таа се интересира што нарачал малиот. Колку само се прави луд, било вазна, па нарачал џоистик за иксбокс, абе мали не можеш да излажеш мајка.

Фчерашни Новости разговараше со италијанскиот сопственик на Дрисла

По две ретроспективни епизоди, оваа недела екипата на „Фчерашни новости“ се враќа со нови сили и со многу нови материјали. Во епизодата 17 последни дознајте:

- Дознаваме: Како една фабрика во Македонија успеа да постигне 0 емисии на гасови и штетни материи

- Ексклузивно: Разговор со италијанскиот сопственик на депонијата Дрисла

- Како помина традиционалното фрлање на крстот?

- Гордан Калајџиев и Александар Тортевски со дебата за реформите во судството

Новата епизода на „Фчерашни новости“ повторно гледајте ја во подоцен термин. Пародичните вести гледајте ги од 22 часот, веднаш по ракометниот натпревар Македонија-Шпанија на „Телма“ и во живо на нивната официјална страница на „Фејсбук“.

Ептен популар