Ново

Македонските ракометари се забавуваат со брза географија

За време на тренинзите македонските ракометари вежбаат и брза географија. Поточно еден од водителите на првенството ги тестираше нашите ракометари како стојат со географија и ликовно. Добра ствар е што Филип Талески стварно не нацрта нешто безобразно (1:23). :)

Што и се случи вчера на Германија?

Германија успеа да извлече нерешено против Македонија на вчерашниот натпревар во ракомет. Реакцијава на германската навивачка отприлика опишува што им се деси на Германците.

Ептен популар