Како си играат децата во Пакистан

И додека кај нас мора да ги молиш децата да излезат надвор и да си поиграат во природа, во Пакистан не е баш така. Таму децата уживаат да си играат во кал. Кој би рекол дека за детска среќа е потребно само блато.

Ептен популар