Во Њу Орлеанс и полициските коњи денсаат на улица

Градот на џезот, Њу Орлеанс, е познат по целоноќни улични забави. Полицијата го знае тоа и во своите патроли често знае да се приклучи на забавата. Овојпат приматот го имаше полицискиот коњ, кој не можеше, а да не заигра.

Ептен популар