Неканет гостин во временска прогноза

Момакот од временска прогноза имаше пријатно изненадување од неканет гостин. Екипата поставила камера на отворено за да прикажат снимка на Сан Франциско, но за камерата се заинтересира и некој друг.

Ептен популар