Со лажен пиштол не се ограбува продавница

Двајца момци решиле да ограбат локална продавница. За нивна несреќа во близина се погаѓа обезбедување ое врши рутинска контрола. Најјак момент кога му викаат на обезбедувањето дека имаат лажен пиштол, а тој им одговара епа мојот не е.

Нов хит во светот - белеење на пенисот

Нов моден тренд се шири во светот, белеење на пенисот. Белеењето на гениталиите кај жените е веќе одамна тренд, ама ете сега и на некој момак му текнало да го проба тоа. Од друга страна пак, во Тајланд темни гениталии се сметаат за знак за сиромаштија, па и некако да сфатиш зошто би се нафатил некој од таму.

Ептен популар