Ново

Нов хит во светот - белеење на пенисот

Нов моден тренд се шири во светот, белеење на пенисот. Белеењето на гениталиите кај жените е веќе одамна тренд, ама ете сега и на некој момак му текнало да го проба тоа. Од друга страна пак, во Тајланд темни гениталии се сметаат за знак за сиромаштија, па и некако да сфатиш зошто би се нафатил некој од таму.

Ај избруси ми една фризура

Најверојатно берберов сфатил дека нема многу пари во брусење железо, па решил да се префрли во попродуктивна професија, берберство, али алатот си го задржал. Епа кога толку добро му лежи, зошто да го мења.

Ептен популар