Ново

Ај избруси ми една фризура

Најверојатно берберов сфатил дека нема многу пари во брусење железо, па решил да се префрли во попродуктивна професија, берберство, али алатот си го задржал. Епа кога толку добро му лежи, зошто да го мења.