Колку повеќе пиеш, толку си попаметен

Истражување дошло до резултати според кои ако си висок, првородено дете и мајка ти те доела, големи се шансите да имаш поголем коефициент на интелигентност од своето опкружување. Она со алкохолот малку не збунува, ама е добар начин како да се оправдаш кога ќе стигнеш дома ќутук пијан. Не си пијан, надинтелигентен си.