Што ја одбележа 2017 година според „Фчерашни Новости“

Во првата епизода во новата 2018 година, „Фчерашни новости“ направи еден голем чекор зад сите. Екипата нѐ потсети што сѐ се случуваше изминатата година и што ја одбележа 2017-та со голема фчерашна ретроспектива.

Еве на што сѐ нѐ потсетија „Фчерашни новости“:

- Како започна 2017 година?

- Се случуваше ли нешто минатата пролет?

- Каков живот дојде со новата Влада?

Омилената хумористична емисија гледајте ја повторно оваа недела на „Телма“ и во живо на нивната официјална страница на „Фејсбук“.