Влечел камионче со пенис за време на фестивал

Индијски свештеник влечел камионче врзано за неговиот пенис за време на светиот фестивал, Маг Мела, во Индија. 

Фестивалот традиционално започнува на 2 јануари и трае 45 дена, а за туристите е привлечно тоа што верниците ја докажуваат својата физичка и ментална сила на помалку бизарен начин, како влечење камионче со пенис.