Фчерашни Новости со ретроспектива на настаните кои ја одбележаа 2017

Која беше девојката што на тарот карти ги предвиде сите настани за 2017 година? Што се случуваше оваа пролет во Македонија? Потсететете се на најгледаните видеа и прилози на екипата на „Фчерашни новости“ за изминатата година. Во божиќната епизода на пародичните вести, гледајте ја ретроспективата на настаните кои ја обележаа 2017-та.

Епизодата 15 од третата сезона на „Фчерашни новости“ гледајте ја во недела, 7 јануари, веднаш по вестите на „Телма“ телевизија. Епизодата ќе може да се следи и во живо на нивната официјална страница на „Фејсбук“.