Ново

Како реагира полицијата во Канада кога ја гаѓаат со снег

За разлика од кај нас, во Канада има снег. И деца како деца, се радуваат на снегот. Одеднаш поминува полициски џип кој патролира во населбата. Погледнете како се справија со деца кои маваат со топки снег.