Ново

Кога децата сакаат куче за Нова година

Секој родител го сака најдоброто за своите деца. Кога тие сакаат куче, тој им купува куче, иако можеби после некое време децата ќе го изгубат интересот и на крај родителот ќе се грижи и за кучето, ама сепак моменталната среќа на децата е најбитна.

Како Бразилците играат пинг понг

Едни од најдобрите фудбалери во светот доаѓаат од Бразил и сосема е нормално тие да играат пинг понг на сосема поинаков начин, со фудбал. Интересно делува во секој случај.

Ептен популар