Фчерашни Новости на сетот на новото реално шоу „Болнички survivor“

„Фчерашни Новости“ со анализа дознава дали има фалсификувани лекови од Турција и каде може да се најдат. Од PR службата откриваат што се е сработено на булевар Илинден број 2. Екслузивно, Фчерашни на сетот на снимање на ново реално шоу во Македонија „Болнички survivor“, дознајте кој ќе преживее и ќе ја добие главната награда.

Ептен популар