И Холанѓаните буткаат автобус во зима

Наспроти верувањето дека во Холандија се возат само точаци, еве еден пример кој е многу близок до нас. Автобусот заглавил во снег, па патниците мораа да го буткаат за да се одглави. И после ЈСП им е крив, гарант.

Ептен популар