Ново

Кога го галиш кучето

Газдата објаснува зошто треба да се галат кучињата. Една од причините е што со галењето кај нив се испушта хормонот окситоцин кој го смирува кучето. Како на видеото, нели?

Што се случуваше на јутјуб во 2017 година

Како и секоја година, така и оваа, јутјуб вади едно видео во кое ги вклучува јутјуберите кои имале најголемо влијание во изминатата година и чии видеа биле најгледани и прави потсетување за изминатата година. Епа видеото стигна. Кој се може да препознаете од јутјуберите!?

Ептен популар