Ново

Спаваш ли мирно Дарко Лешоски?

Како ли само сме го промашиле овој поет? Се вика Ујар, надимак му е Свежиот. Најверојатно доаѓа од Битола, барем по надимакот така личи, и е многу заљубен, но за жал на денот на љубените не е со својата љубена. Останатото слушнете го во видеото. После ваква трогателна поезија не може, а да не се запрашаме „спаваш ли мирно Дарко Лешоски“?

Ептен популар