Уганда има официјално видео за туризам

Уганда знае дека туристите сакаат акција, па заради тоа направиле видео со кое пробуваат да ги привлечат. Нема што нема во видеото, оружје, бркање со полиција, специјални ефекти, абе да ти е мерак да одиш да ги посетиш.

Ептен популар