Ново

Уганда има официјално видео за туризам

Уганда знае дека туристите сакаат акција, па заради тоа направиле видео со кое пробуваат да ги привлечат. Нема што нема во видеото, оружје, бркање со полиција, специјални ефекти, абе да ти е мерак да одиш да ги посетиш.

Два грама памет да се немало

Стварно не знаеме што е со луѓево во последно време. Овој нема два грама памет. Пред да направите ваква глупост секогаш земете си упат за на костозглобна.

Ептен популар