Два грама памет да се немало

Стварно не знаеме што е со луѓево во последно време. Овој нема два грама памет. Пред да направите ваква глупост секогаш земете си упат за на костозглобна.

Тејзер не е за глупи луѓе

Момак купил тејзер и решил да снима видео како се цепа пред другите дека има тејзер. Далеку подобро ќе беше да знаеше за спроводливоста на струјата и металот.

Ептен популар