Фчерашни откриваат каква игра се игра на масата наречена Македонија

Во најновата епизода на „Фчерашни Новости“ видовме каква игра се игра на масата наречена Македонија и кој има џокер во ракавот. Меѓудругото, Фчерашни дознаваат зошто се зголеми риболовот во последно време, од што се незадоволни одредени патриоти и можеби најбитното прашање, има или нема радиоактивен отпад во Дрисла. Погледнете ја целата епизода на „Фчерашни Новости“.

Фчерашни Новости на тема рибарство: Кои риби каде пливаат

Во недела од 20 чаот на „Телма“ следува новата епизода на „Фчерашни новости“. Еве што ќе гледаме во епизода 10:

- Фчерашни на терен: Разговор за рибарството

- Фчерашни откриваат: Како се споија медицината и судството?

- Фчерашни дознаваат: Зошто едно младо момче-патриот е тажно?

Не го пропуштајте следното издание на најгледаната хумористична серија. Гледајте ја епизодата 10 оваа недела на „Телма“ или во живо на „Фејсбук“. Останете во тек со екипата на нивните официјални страници на „Фејсбук“ и „Инстаграм“.

Ептен популар