Полицаец по грешка го упука колегата

Колку треба да си непрецизен и да не знаеш да ракуваш со електричен пиштол за да си го упукаш колегата при обид на апсење. Тоа му се случи на цајканов. Едната електрода го погоди дечкото што требаа да го уапсат, а другата колегата цајкан. Колку само сеир ќе му удрат колегите.

Ептен популар