Ново

Фчерашни Новости дознава што ќе се смени ако БПЦ стане мајка на МПЦ

Фчерашни Новости“ во најновата епизода откриваат кој седи на преговарачката маса за влада во сенка. Што ќе се смени ако БПЦ стане мајка на МПЦ. Воедно, Фчерашни откриваат кој му се јави на Зијадин Села и што му рече. Погледнете ја најновата епизода на „Фчерашни Новости“.

Ептен популар