Ново

Како од обично кулинарско шоу да ти падне незгодно

Кулинарско шоу по повод Денот на благодарноста во Америка (Thanksgiving). Девојка сака да го претстави својот изум за поубаво спремање на мисирката. И тамам ќе го стави се дешава нешто што сите машки сосема поинаку го замислија.

Ептен популар