Ново

Воен полицаец убил двајца ограбувачи додека го држел синот во раце

Воен полицаец отишол во маркет со својата жена и дете, но не очекувал дека ќе наиде на грабеж. Го извадил службениот пиштол и ги убил двајцата ограбувачи додека го држел синот во раце.

Израпува 400 зборови за 1 минута

Мек Литл (Смртоносниот Мек) често става видеа од рап предизвици кои му ги пишуваат фановите. Овојпат го предизвикаа да израпува 300 зборови за 1 минута. Мек реши да го надмине тој предизвик за 100 зборови плус. Еве како изгледа тоа.

Ептен популар