Фчерашни Новости дознава зошто е потребно да се донесе законот за јазиците

Фчерашни Новости на терен со полицијата која апси аеротерористи во Македонија. Како изгледа патот до неуспехот во Македонија. Воедно, Фчерашни дознава зошто е потребно да се донесе законот за јазиците. Погледнете ја најновата епизода на јутјуб.

Ептен популар