Ново

Фчерашни Новости дознава зошто е потребно да се донесе законот за јазиците

Фчерашни Новости на терен со полицијата која апси аеротерористи во Македонија. Како изгледа патот до неуспехот во Македонија. Воедно, Фчерашни дознава зошто е потребно да се донесе законот за јазиците. Погледнете ја најновата епизода на јутјуб.

Паљото се расправа со тренерот Паљото

Паљото важи за еден од најпознатите билдери во Битола и во Македонија воопшто. Очигледно е дека тој се спрема за некаков битен натпревар по бодибилдерство и за тоа сам на себе си е инспирација и поддржувач. После видеово може траба да размисли и за мотивационен говорник. Само напред Паљо, со тебе сме.

Новиот iPhone може да се отвори и ако ептен личиш на мајка ти

Мајка си купила од новиот iPhone X за кој Епл вели дека има софтвер за препознавање кој не дозволува да го отвори никој друг освен сопственикот. Епа iPhone не ги разликува лицата меѓу мајката и синот и дозволува и синот да го отвори.

Ептен популар