Ново

Паљото се расправа со тренерот Паљото

Паљото важи за еден од најпознатите билдери во Битола и во Македонија воопшто. Очигледно е дека тој се спрема за некаков битен натпревар по бодибилдерство и за тоа сам на себе си е инспирација и поддржувач. После видеово може траба да размисли и за мотивационен говорник. Само напред Паљо, со тебе сме.

Новиот iPhone може да се отвори и ако ептен личиш на мајка ти

Мајка си купила од новиот iPhone X за кој Епл вели дека има софтвер за препознавање кој не дозволува да го отвори никој друг освен сопственикот. Епа iPhone не ги разликува лицата меѓу мајката и синот и дозволува и синот да го отвори.

Фонтана во автобус на ЈСП со број 74

Кога мислевме дека старите автобуси отидоа во историја, испадна дека се излажавме, тие се уште возат низ скопските улици. Ова е видео од автобус со број 74, кој има една нова ствар, фонтана која извира од подот. Иновација нема што. Ако Рим има Фонтана ди Треви, Скопје има Фонтана ди Автобуси.

Ептен популар