Фчерашни Новости во разговор со успешна бизнисменка: Не е се така црно во економијата

Фчерашни новости повторно последни на местото на настанот. Во недела од 20 часот на Телма последни дознајте:

- Фчерашни на лице место: Акција на најхрабрите во борба против загадувањето

- Разговор со успешна бизнисменка: Не е сѐ така црно во македонската економија

- Единствено во Фчерашни: Нема да гледате инспиративна приказна за упорноста и посветеноста на која сите завидуваме

Не ја пропуштајте епизодата 8 на „Фчерашни новости“ оваа недела од 20 часот на „Телма“ и во живо на „Фејсбук“.

Ептен популар