Ново

Стигна предлог за промена на името на Аеродромот

На социјалната мрежа твитер се појави нов предлог за промена на името на аеродромот „Александар Велики“. 

До нашата редакција пристигна и уште еден предлог кој не ни се верува дека ќе биде прифатен.

Ептен популар