Е за ова треба аплауз

Понекогаш луѓето даваат аплауз без потреба, на пример кога ќе слета авион на писта. Овој случај не е таков. Шоферот стварно заслужи аплауз за кочењето.

Ах бе деца, бе деца бе

Има причина зошто не се претрчува на двонасочна улица, особено не позади автобус. Како прво автобусот ја попречува прегледноста и не знаеш дали иде возило од другата страна. Колку малку фалеше да настрада малиов од сканија.

Ептен популар