Ново

Е за ова треба аплауз

Понекогаш луѓето даваат аплауз без потреба, на пример кога ќе слета авион на писта. Овој случај не е таков. Шоферот стварно заслужи аплауз за кочењето.

Ах бе деца, бе деца бе

Има причина зошто не се претрчува на двонасочна улица, особено не позади автобус. Како прво автобусот ја попречува прегледноста и не знаеш дали иде возило од другата страна. Колку малку фалеше да настрада малиов од сканија.

Пиксар ништо не измислува во своите цртани

Познатото студио за анимирани филмови „Пиксар“, како инспирација за своите филмови користи вистински места од светот. Во зависност од тоа на кој цртан филм се работи и која е идејата, аниматорите шетаат по светот и ги копираат вистинските знаменитости кои потоа ги употребуваат во филмот. Погледнете што се е „ископирано“ од реалноста.

Ептен популар