Ново

Фчерашни дознава кој се запишува на школа за фокус и концентрација

Во најновата епизода на „Фчерашни Новости“ ќе можете да дознаете кој се се запиша на школа за фокус и концентрација. Што се случува со криминалците кои се оставени на милост и немилост на судот. Воедно, Фчерашни ве теши и успеа да ги пронајде експертите во здравството, погледнете каде.

Не е лесно да си стриптизета

Да бидеш стриптизета не е лесна работа. Мора да се справуваш со секаков народ и на крајот од денот да го правиш најтешкото нешто, да броиш купишта пари. Тешка работа, нема што.

Кравите не сакаат секаква музика

Наспроти верувањето дека кравите сакаат музика, постои и реалноста дека не сакаат баш секаква музика. Еве на пример се сакаат да слушаат бас гитара.

Од друга страна пак, ептен сакаат да слушаат тромбон.

Ептен популар