Ново

Не е лесно да си стриптизета

Да бидеш стриптизета не е лесна работа. Мора да се справуваш со секаков народ и на крајот од денот да го правиш најтешкото нешто, да броиш купишта пари. Тешка работа, нема што.

Кравите не сакаат секаква музика

Наспроти верувањето дека кравите сакаат музика, постои и реалноста дека не сакаат баш секаква музика. Еве на пример се сакаат да слушаат бас гитара.

Од друга страна пак, ептен сакаат да слушаат тромбон.

Не е фудбал за жени

Една од најлошата соработка на фудбалски натпревар е на играчките на Гинтра. Се потепаа која да го даде голот, за на крај да не постигнат гол воопшто.

Ептен популар