Ново

Идиот на годината

Ако имаше награда за идиот на годината, момаков дефинитивно ќе ја добиеше. Пробува да утепа водна змија со пушка свртена наопаку. 

Како Крис Прат ја зезаше преведувачката од јапонски јазик

Крис Прат е познат глумец кој често сака да се зеза како на филм, така и на промоција на филмовите што ги снима. Во Јапонија тоа најблиску го искуси преведувачката која требаше да преведе од англиски на јапонски јазик.

Ептен популар