Како Крис Прат ја зезаше преведувачката од јапонски јазик

Крис Прат е познат глумец кој често сака да се зеза како на филм, така и на промоција на филмовите што ги снима. Во Јапонија тоа најблиску го искуси преведувачката која требаше да преведе од англиски на јапонски јазик.

Ептен популар