Полиција го бркаше 8 минути на мотор низ цел град

Упорноста дефинитивно се исплати, особено ако си полицаец, а за момакот кој бегаше дефинитивно оваа узречица не важи. Полицаецот го бркаше низ цел град, иако можеби имаше можност и порано да го сопре со тоа што ќе го бутне од мотор, сепак он одлучи подобро престапникот сам да застане и да се предаде.

Ептен популар