Ново

Како пратениците на СДСМ се збунија и не гласаа за човековите права и слободи

Ексклузивно гифче од тоа како пратениците на СДСМ се збунија во Собранието и заборавија да гласаат за предложените мерки за подобрување на состојбата на човековите права и слободи.

Поднапиена девојка доби бокс од полицаец

Девојка, која наводно била поднапиена на рагби натпревар и правела неред, доби бокс од полицаец кога пробаа да ја извлечат од стадионот. За воља на вистината таа проба да му удри заушка по глава, но во никој случај реакцијата на полицаецот не требаше да биде ваква.