Како да го тргнеш тоа црното од новиот Ајфон

Новиот iPhone X штотуку искочи на пазарот и купувачите одма му најдоа маана. Станува збор за тоа црното на годниот дел од екранот кој паѓа во очи одма штом го погледнеш. Момаков нашол начин како да се отараси од тоа.

Запознајте го Густаво Алмадовар

Густаво Алмадовар е новинар од Флорида и за разлика од своите колеги кои можеби станаа познати поради одредена статија, Густаво стана познат по тоа што кога се одјавува не може да го каже своето презиме без да ја мрдне главата налево. Не ви се верува, погледнете.

Ептен популар