Ново

Фчерашни открива кој пациент ќе седне прв на терапија

Како за „Фчерашни новости“, овојпат работите први ги дознаа. Веднаш по завршувањето на вториот круг на локалните избори ја гледавме и петтата епизода на хумористичната емисија, а во неа:

- Фчерашни истражува: Дојде ли животот за македонските кафулиња

- Откриваме: Кој пациент ќе седне на терапија

- Фчерашни дознава: Што си кажаа стариот и новиот градоначалик

За оној што не стигна да ја гледа една од најдобрите епизоди досега, таа веќе е достапна на „Јутјуб“.

Гледајте „Фчерашни новости“ секоја недела од 20 часот на Телма и во живо на „Фејсбук“.

Ептен популар