Ја вежбал само десанка за да биде првак во буткање на рака

Матиас Шлите има освоено многу шампионати во буткање со рака. Неговата тајна лежи во тоа што тој ја вежба само десната рака, која му е потребна за натпреварите, поради што некои го викаат и Попај. Би се решиле за ваква жртва заради спорт?

Ептен популар