Ново

Ја вежбал само десанка за да биде првак во буткање на рака

Матиас Шлите има освоено многу шампионати во буткање со рака. Неговата тајна лежи во тоа што тој ја вежба само десната рака, која му е потребна за натпреварите, поради што некои го викаат и Попај. Би се решиле за ваква жртва заради спорт?

Скопјани отстрануваат столпчиња од тротоар

На социјалната мрежа твитер се појави видео од неколку скопјани кои пробуваат да отстранат столпче од тротоар на кој е забрането паркирање. Зошто го прават ова, останува мистерија.

*Извор: @darkhour_seeker

Ептен популар