Ново

Градоначалникот на Јагодина ги испотепа каратистите

Градоначалникот на Јагодина, Драган Марковиќ - Палма, реши да им додели признанија на каратистите од Јагодина кои освоија медали на меѓународни турнири и тоа на многу каратистички начин. Ги испотепа децата за џабе.

Ептен популар