Ново

Руски автомобил со специјална карактеристика

Руски автомобил од компанијата „Газел“ има специјална карактеристика. Даваш контакт, три пати даваш жмигавец на десно, два пати блиндираш со долги светла, ставаш во пета брзина, креваш на 3000 вртежи и ти искача една добро позната игра на дисплејот. Абе руска направија.

Дубаи доби летачка полиција

Полицајците од Дубаи добија воздушно засилување. Отсега тие ќе апсат со помош на летачки мотор кој се движи како дрон. Дронот го вози еден полицаец кој никогаш нема да знаеш од каде ќе ти дојде.

Ептен популар