Ново

Ивона со кавер на песна од Квин

Реакцијата на познатата новинарка од Сител, Ивона Талевска, по повод прекинувањето на директниот линк од страна на нејзината колешка, ептед добро се совпаѓа со песната од Квин „We will rock you“. Не ви се верува? Еве слушнете.

*Извор: СајлентТиви

Зошто не треба да креваш телефон дур си на работа

Новинарка на Сител телевизија направи почетничка грешка. Во сред јавување во живо и заѕвони телефонот и таа лабаво си се јави. Ова е една од причините зошто не се крева телефон дур си на работа, особено ако е јавна и си на линк во живо.

Ептен популар