Зошто не треба да креваш телефон дур си на работа

Новинарка на Сител телевизија направи почетничка грешка. Во сред јавување во живо и заѕвони телефонот и таа лабаво си се јави. Ова е една од причините зошто не се крева телефон дур си на работа, особено ако е јавна и си на линк во живо.

Фчерашни открива кој ќе го купи владиниот мерцедес

Во новата епизода на „Фчерашни Новости“ екипата открива кој има намера да го купи долгоозборуваниот и ептен скапиот владин мерцедес. Фчерашни воедно ги проследи изборите директно од мост и дознава зошто толку многу се слави во Битола. За се ова и многу други вести поврзани со изборите, погледнете ја најновата епизода на „Фчерашни Новости“.

Ептен популар