Ново

Фчерашни открива кој ќе го купи владиниот мерцедес

Во новата епизода на „Фчерашни Новости“ екипата открива кој има намера да го купи долгоозборуваниот и ептен скапиот владин мерцедес. Фчерашни воедно ги проследи изборите директно од мост и дознава зошто толку многу се слави во Битола. За се ова и многу други вести поврзани со изборите, погледнете ја најновата епизода на „Фчерашни Новости“.

Ептен популар