Гинисов рекорд во облекување гаќи

Кој би рекол дека постои и такво нешто. Гинисовата книга на рекорди е полна со секаков вид на чудни рекорди. Момаков на пример го постигнал рекордот во обекување гаќи и тоа 13 за 30 секунди.

Ептен популар