Фчерашни Новости на лице место од избирачките места

Уште едни избори заедно со „Фчерашни новости“. Во недела, после гласање, погледнете што ви подготви екипата на најгледаната забавна емисија.

Во епизодата 3 ќе гледате:

- Фчерашни открива „Каде се наоѓа Кузман Статива“

- На лице место од избирачките места

- Дознаваме со Маја кои се новостите од некња

- Ексклузивно, разговор со експерт на тема „Каков треба да биде идеалниот градоначалник“

Не ги пропуштајте новите „Фчерашни“ во недела од 19:15 часот на „Телма“ телевизија.